Tentang Dua Penerbit

Aku pernah e-mel satu penerbit ni untuk dapatkan buku yang dah out-of-print dan dia kata buku yang aku nak tu dah diserahkan kepada penerbit lain dan segala keuntungan dari buku tu diberi pada waris penulis – sebab penulis tu dah meninggal – tapi masalahnya bila aku tanya penerbit yang lagi satu tu, dia kata dia tak pernah pasarkan buku tu dan ini amat memelikkan sebab aku seorang kata dah beri, seorang lagi kata tak pernah terima dan dan salah seorang mesti berkata benar dan aku tak tau kepercayaan aku patut disendengkan ke mana.

Ulasan

javascript:;

Catatan Popular